Digital Fotodokumentation letter din hverdag

Lav digital fotodokumentation direkte på din smartphone – brug mindre tid på kontoret og mere tid på byggepladsen!

Hvem har ikke prøvet at stå på byggepladsen med digitalkameraet i den ene hånd, papirbloggen i den anden og computeren hjemme på kontoret? Du skal i gang med mangelgennemgang; Du starter med at fotografere fejl- og mangler på byggepladsen med dit kamera og noterer samtidig på bloggen ved siden af. Du ender med at have en travl dag og når ikke på kontoret før fyraften.

Dagen efter sidder du på kontoret, du har nu overført dine billeder til computeren og rapporten skal sættes op. Her kommer udfordringen så; hvilken lokalitet og note var det nu lige, billedet “IMG_154.jpg” hørte til? Hertil kommer det tidskrævende arbejde i at opsætte rapporten. Det ender med at blive en langhåret proces, før din mangelgennemgang er klar til aflevering.

Afskaf papirarbejdet – brug en smartphone app til fotodokumentation

I dag har stort set alle en smartphone, og der er meget værdi i at udnytte dette. Bruges mobilen til digital fotodokumentation og mangelgennemgang, kan der spares rigtig meget tid og energi. Udnytter man fx mobilen, kan man i én ombæring tage billeder, angive lokalitet, notere fejl og udnævne ansvarlige for udbedringen af fejlen.

Der er udviklet standard rapportskabeloner, og man kan med få tryk sende enten ren digital fotodokumentation eller mere detaljerede KS-dokumenter videre til folk hjemme på kontoret. Dette sikrer en simpel arbejdsgang og ofte også mangelgennemgangs-rapporter af bedre kvalitet.

Efter mangelgennemgangen er fuldendt, kan man ydermere følge udbedringsprocessen. Når en medarbejder har udbedret en fejl, tager vedkommende et foto og ændrer fejlens status til “udført”. Du vil modtage besked herom, og kan nu enten vælge at godkende eller afvise udbedringen.

Al kommunikation mellem dig og dine medarbejdere bliver gemt, og du vil aldrig mere være i tvivl om, hvad der er blevet sagt eller gjort i en given situation. Samtidig sikrer den digitale fotodokumentationen, at man altid kan følge med i udbedringsprocessen af de enkelte fejl og mangler.

Hurtigt at lære

IssMan er utrolig brugervenlig og kan læres på under en time. Det kræver blot en smartphone, og så er man i gang. Dine første registreringer tager måske et par minutter pr. registrering, men når du har prøvet det et par gange, vil du opleve, at en registrering kan gøres på under 30 sekunder, og selve rapporten skal du jo ikke bruge tid på – det er bare at vælge rapporttype og trykke send!