Lignende systemer er simpelthen er for dyre og for avancerede

Rasmus Petersen er ved at teste IssMan på flere projekter. Han sidder i en større virksomhed og er ansvarlig for at implementere nye systemer. Han leder efter en enkel og billig app, som han kan bruge til kvalitetssikring og processkontrol.

”Jeg har prøvet flere lignende systemer, men jeg konkluderede, at de simpelthen er for dyre og for avancerede. Man skal nærmest have en teknisk uddannelse for at bruge dem,” forklarer han.

Han fandt IssMan på google, fik den installeret og kunne virkelig godt lide den enkle brugerflade. Det er simpelt og nemt at gå i gang med.

”Det er i forvejen vanskeligt at implementere nye systemer, og hvis systemerne samtidig er avancerede med en masse unødige funktioner, så er det altså svært at komme i mål. Det skal være simpelt, og så skal det bare virke! Og det gør IssMan.”

Når Rasmus Petersen besigtiger igangværende opgaver, går han i gang med at tage billeder af fejl og mangler. De bliver sat i en prioriteret rækkefølge med en opgavebeskrivelse, inden han lægger opgaverne ind på tegningen, så de ansvarlige underentreprenører/mandskab ikke er i tvivl om når, hvor, hvad og hvorledes opgaven skal udføres. Når underentreprenørerne har udført opgaverne, melder de tilbage i IssMan til Rasmus Petersen, der kan se dokumentation på, at manglerne er udbedret.

Man kan sige, at jeg bruger IssMan som en fjernstyring af mine øjne,” griner Rasmus Petersen. ”Jeg ved hele tiden, hvor langt de enkelte er med deres arbejde,” uddyber han.

Rasmus Petersen har brug for at dokumentere overfor bygherre, at arbejdet er korrekt monteret og igangsat. Bygherre bliver løbende orienteret med billeddokumentation og tekst. For Rasmus Petersen betyder det noget, at rapporterne i appen er enkle, ensartede i designet og ser professionelle ud.

”Også slutkontrollen forløber professionelt og enkelt. I stedet for snak og mails frem og tilbage, bruger vi IssMan, imens vi går rundt og gennemgår arbejdet, og så får både jeg og bygherre besked, når manglerne er udført,” fortæller han.