Man kan bruge IssMan som mange forskellige stykker værktøj, fordi brugerfladen er så enkel

Preben Rasmussen bruger IssMan, når han overdrager store lejlighedskomplekser. Efter at have vist app’en til bygherre, samarbejder de nu i alle faser af byggeprojektet.
Før i tiden brugte syn og skønsmand, Preben Rasmussen, et kamera, en blok papir og tabeller i Word, når han skulle overdrage store lejlighedskomplekser. Det var enormt besværligt og tog for lang tid, fortæller han. Det tog dog ikke mere end en hurtigt søgning på google, før han faldt over IssMan og fik app’en installeret på sin smartphone. IssMan blev hurtigt prøvet af i forbindelse med en afleveringsforretning, og nu bruger Preben Rasmussen app’en dagligt.

Entreprenøren var meget imponeret

Preben Rasmussen blev hurtigt glad for at bruge IssMan i forbindelse med afleveringsforretning og måtte også vise app’en til entreprenøren. Entreprenøren var så begejstret for IssMan, at han selv hentede den på sin smartphone, og nu bruger den til at følge med i arbejdet på byggepladsen.

”Entreprenøren kan hele tiden følge processen. Så snart tingene er løst på pladsen, får han en notifikation med et billede af det udførte arbejde på sin telefon. På den måde er entreprenøren hele tiden med i udviklingen på pladsen,” fortæller han.

I forbindelse med det seneste byggeprojekt var der over 100 mangler. Entreprenøren brugte IssMan til hurtigt at finde dem alle og sende de rigtige folk på pladsen. Når entreprenøren modtager rapporterne fra byggepladsen på sin telefon, arbejder han videre med dem fra kontoret og supplerer med de nyeste oplysninger, siger Preben Rasmussen.

Brugerfladen er simpel

Ifølge Preben Rasmussen kan man hurtigt sætte sig ind i brugerfladen, når app’en er installeret.

”Man kan bruge IssMan som mange forskellige stykker værktøj, fordi brugerfladen er så enkel,” fortæller han.

Personligt bruger han IssMan til tilsyn, aflevering og i forbindelse med afgivelse af tilbud. Det er nemt at tage billeder og noter på det samme sted, så det kan bruges, når han kommer til mangelgennemgang og afleveringsforretning.

Preben Rasmussen er meget tilfreds med, hvad han får for pengene, sammenlignet med lignende systemer, han har prøvet.

”IssMan er en simpel app til fornuftige penge. Der er mange andre lignende systemer, men de er temmelig dyre,” fortæller han.