Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du får masser af inspiration til at lette arbejdsgange på byggepladsen med din mobil.

Er det ikke noget for dig, kan du altid afmelde dig igen. Vi deler naturligvis ikke din email med nogen.

Du inviteres til 4 webinarer om kvalitetssikring på byggepladsen:


4 tirsdage. 4 emner. Kvit og frit.

Afholdes live online.

Hver kursusgang varer mellem 1 og 2 timer og starter kl. 10.00. Krav jf. AB18 gennemgås indenfor hvert emne. Emnerne er dem her:

1) Tirsdag den 6/11 : Afleveringsforretning og mangelgennemgang (er afholdt – se optagelse her)

2) Tirsdag den 13/11 : Byggetilsyn

3) Tirsdag den 20/11 : Arbejdsmiljø og sikkerhed 

4) Tirsdag den 27/11 : Kvalitetssikring Byggeri

De 4 kurser koster dig ikke en krone. Du binder dig ikke til noget, og du skal ikke indtaste en masse oplysninger for at komme med. Du får tips om afleveringsforretning, mangelgennemgang, byggetilsyn,  billeddokumentation, kvalitetssikring og meget andet. Tips du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit.

Det eneste du skal sørge for, er en kop varm kaffe og nogle høretelefoner.

Case 

Jeg vil gerne præsentere dig for Brian, der anvender appen IssMan til aflveringsforretning. Han er projektleder hos en større dansk entreprenør:

“Jeg havde brug for en App, hvor jeg kunne komme hurtigt i gang, og hvor jeg ikke skulle betale en masse penge i opstart. Jeg havde heller ikke tid til at sætte mig ind i en kompleks app med en masse funktioner.” 

Brian besluttede sig for at installere og prøve IssMan en aften hjemme i huset i Roskilde. Han gik rundt i stuen og køkkenet hvor han tog billeder af “fejl og mangler”. Han skrev på billederne og lavede rapporter.

Appen er meget brugervenlig og nem at gå til. Det var super nemt og hurtigt at starte op.”

Du kan læse mere om Brian, i den mail der tikker ind i din mailboks om et øjeblik. Du kan blandt andet læse om, hvordan han for 80 kr. om måneden sikrer sig en god relation til hans bygherre. Indtast din mail i boksen ovenfor, så er du tilmeldt.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Kristina Ekkersgaard, ke@exigo.dk, 53 55 59 05